Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

0
275

În data de 14.07.2016, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe B.CĂTĂLIN, 30 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Fraţii Goleşti din Craiova, având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală și se continuă cercetările în conformitate cu prevederile legale.

 

În noaptea de 14/15.07.2016, în jurul orei 01,00, polițiști din cadrul  Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe B.ION, 50 de ani, din localitatea Podari, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti din Craiova, având o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe șofer la unitatea medicală din Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

Ieri, 14 iulie a.c., în jurul orei 08.45, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție, aflându-se în serviciul de patrulare, l-au depistat, pe b-dul Decabal, pe R.DANIEL, de 33 de ani, din comuna Stoina, județul Gorj în timp ce conducea un autoturism  având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Polițiștii craioveni au întocmit în cauză dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

 

Ieri, 14.07.2016, în jurul orei 15.30, o patrula de siguranţă formată din polițiști ai  Secţiei 3 Poliţie și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj în timp ce executa serviciul de patrulare,  pe B-dul. Decebal, l-au depistat pe F.LAURENȚIU, 31 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată.

Polițiștii au  întocmit în cauză dosar penal.

 

 

În noaptea de 14/15.07.2016, în jurul orei 01.00, o patrula de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, în timp ce executa  serviciul de patrulare pe Strada Brestei, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui motoscuter, însă conducătorul acestuia nu a oprit, echipajul de poliție demarând în urmărire, reușind să-l oprească pe Aleea 3 Căpșunilor.

Polițiștii l-au identificat pe A.MIHAI, 38 de ani, din municipiul Craiova, iar din verificări a rezultat faptul că aesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar motoscuterul este neânmatriculat în circulație.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui motoscuter neânmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.