Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

0
234
politia-rutieraÎn data de 13.09.2016, ora 11.30, pe D.N. 56 A – în comuna Maglavit, Dolj, polițiști din cadrul Compartimentului Rutier Calafat l-au depistat pe T.CONSTANTIN, 47 de ani, din comuna Moţăţei, Dolj conducând un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 25.08.2016.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.
Ieri, 13.09.2016, în jurul orei 10.30, pe strada Calea Craiovei din municipiul Băileşti, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Băileşti, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe M.ŞTEFAN, 34 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat.
În data de 13.09.2016, ora 11.15, pe D.J. 604 – în comuna Apele Vii, Dolj, lucrătorii Posturilor de Poliţie Apele Vii şi Celaru, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat pe M.MIHAI, 45 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Marți,13.09.2016, ora 13.00, în comuna Mârşani, Dolj, lucrători ai Secţiei 12 Daneți şi Postului de Poliţie Mârşani l-au depistat în trafic pe C.ARCHILE, 59 de ani, din comuna Daneţi, Dolj în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis pentru nicio categorie.
În aceeași zi, în jurul orei 14.00, pe D.J. 603 în localitatea Amărăştii de Sus, a fost depistat S.EUGEN, 46 de ani, din comuna Celaru, Dolj în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală în coformitate cu prevederile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.