Doru Nica, soluţia PSD pentru comuna Gogoşu

406

Comuna Gogoşu are nevoie de o voce puternică şi de un om muncitor. Licențiat în Științe Economice și Management, actualmente director de vânzări la PAN GRUP SA, Doru Nica este propunerea PSD pentru funcţia de primar al acestei comune

„Candidez pentru un viitor mai bun pentru oamenii din Gogoşu. Multe persoane cu care am stat de vorbă în timpul campaniei mi-au spus că nu sunt ascultați și ajutați. În oferta electorală 2020-2024 avem foarte multe proiecte noi: asfaltarea DJ 606E Pietroaia – Gogoșița, modernizarea târgului de săptămâna din Gogoşu, crearea unui birou al Primăriei în satul Gogosita și Ștefănel pentru a ușura deplasarea cetățenilor către Primăria Gogosu, redeschiderea dispensarului din Gogoşiţa și înființarea unui cabinet medical în Ștefănel, dar și înființarea unui muzeu al costumului popular. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele cu care venim pentru următori 4 ani”, a explicat Doru Nica.

 Doru Nica le recomandă tuturor locuitorilor să vină la vot și să nu îi lase pe alții să decidă soarta comunei. Candidatul PSD consideră că este omul potrivit la locul potrivit și, cu siguranță, cetățenii vor reuși să aducă schimbarea prin vot.

În comuna Gogoşu lipsesc foarte multe lucruri, dar cel mai important este că sunt tineri care din cauza drumului și a condițiilor de viață evită să se întoarcă la locurile natale. Comuna Gogoşu este una dintre comunele cu media de vârstă foarte mare, peste 70 ani. Din acest motiv, unul dintre proiectele noastre este acela de a încuraja tinerii să acceseze fonduri europene, punându-le la dispoziție legislația în vigoare. Asfel vom ajunge și la dezvoltarea comunei dar și la micşorerea ratei de vârstă în comuna noastră”, a mai spus candidatul PSD.

Doru Nica este sigur că, după patru ani, în urma proiectelor implementate de el și de echipa sa, comuna Gogoşu va avea asfalt, apă curentă, iluminat public, condiții de viață decente și un nivel de trăi cel puțin cu 30% mai bun decît în acest moment. Referitor la cetățenii comunei, candidatul PSD își dorește o relație de comunicare și de încredere cu aceștia.

Sunt un om simplu, ambițios, deschis la comunicare, am lucrat și lucrez cu oameni. O parte din locuitorii comunei Gogoşu mă cunosc deoarece Gogoşiţa este satul meu natal, în care am crescut alături de toți locuitorii. Dacă viața m-a îndepărtat de locurile natale, acum vreau să mă întorc acasă și să îmi ajut oamenii cu tot ceea ce pot”, a încheiat candidatul PSD la Primăria Gogoșu, Doru Nica.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019