Doljeni reținuți pentru furt din locuințe

0
246
politie catuseIeri, 13 februarie 2017, prin extinderea cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești în două cauze penale privind furtul a 77.500 lei din locuința unui doljean de 65 de ani, din comuna Drăgotești, respectiv furtul a două cazane din locuința MARIEI V., de 76 de ani, din aceeași comună, au fost identificați și conduși pentru cercetări T.LEONARD, Z.LUIGI, ambii de 19 ani și T.D., 17 ani, toți din comuna Drăgotești, județul Dolj.
Din investigațiile polițiștilor doljeni s-a stabilit faptul că, la data de 11.02.2017, cei trei tineri au pătruns în locuința doljeanului de 65 ani, prin forțarea unui geam, și dintr-o cameră, de sub saltea, i-au sustras suma de 77.000 lei și o borsetă în care se aflau 520 lei.
Polițiștii au reținut în sarcina suspecților și faptul că, în data de 12.02.2017, au sustras din anexa locuinței MARIEI V., două cazane, confecționate din cupru.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat de polițiști în proporție de 50 % și restituit părților vătămate, cu ocazia audierilor cei trei suspecți recunoscând că o parte din bani i-au cheltuit în diferite baruri, restaurante, cumpărăndu-și totodată și obiecte de îmbrăcăminte, bijuterii și ceasuri.
În baza materialului probator administrat de polițiști, procurorul de caz a confirmat continuarea urmăririi penale față de suspecți pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, totodată fiind luată măsura reținerii celor trei suspecți pentru 24 de ore.
Astăzi, 14 februarie a.c., doljenii urmează să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.