Doljeni prinși la volan fără dreptul de a conduce

0
263
În data de 13.07.2016, ora 17:00, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Dăbuleni, Postului de Politie Călăraşi și elev din cadrul Școlii de Agenți Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, aflat în stagiul de practică, în timp ce executau serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe M.MAXIN, 42 de ani, din comuna Amărăştii de Jos, Dolj în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în cauză pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. 
În data de 13.07.2016, în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare, pe strada Poligonului, au oprit pentru control un autoturism condus de C.FORŢIAN, 37 de ani, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că C.FORŢIAN nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, în cauză fiind întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  fără a poseda permis de conducere.
         Ieri, 13.07.2016, în jurul orei 0800, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare a oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în Bulgaria,  condus de I.STELIAN, 47 de ani, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere reținut din data de 06.05.2016, fapt pentru care în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  fără a poseda permis de conducere.
Tot ieri în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe B.CRISTIAN,  40 de ani, din comuna Cârcea, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Spania din Craiova, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 12.07.2016.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală în cauză și continuă investigațiile în conformitate cu prevederile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.