Doljeni cercetați pentru infracțiuni la regimul circulației

355

politia craiova (1)Ieri, 02.02.2017, în jurul orei 07.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj l-au depistat pe T.DANIEL, 27 de ani, din localitatea Valea Stanciului, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 55 – din localitatea Malu Mare, având dreptul de a conduce suspendat.

Autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de către D.COSTINEL, de 19 de ani, din localitatea Segarcea, Dolj pasager în autoturism în momentul depistării în trafic. Pe numele celor doi polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
Ieri, 02.02.2017, ora 14.30, lucrători din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe D.MARCEL, 27 de ani, din Rast, Dolj în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 16.02.2016.
Polițiștii doljeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat.

În noaptea de 02/03.02.2017, în jurul orei 01.30, în comuna Piscu Vechi, Dolj, lucrători din cadrul Postului de Poliție Ghidici l-au depistat pe T.CLAUDIU, 21 de ani, din comuna Piscu Vechi, Dolj în timp ce conducea, pe D.N. 55 A, o autoutilitară aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipiului Calafat unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.