Doljeancă arestată pentru furt din magazine

0
287
magazinCa urmare a furtului unui portofel cu acte şi a sumei  de 850 lei, dintr-o geantă de damă, comis în data de 13.08.2017, de către autori necunoscuţi,  din incinta unui salon de cosmetică situat în mun. Craiova, str. Nanterre, jud. Dolj,  în data de 16.08.2017, în baza unei informații obținute de către lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Craiova, s-a organizat și executat o acțiune pe linia infracţiunilor de furturi din societăţi comerciale, ocazie cu care au fost identificat autorul furtului susmenţionat, în persoana unei femei , R. DORA, de 31 ani, din com. Bucovăţ, jud. Dolj.
În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că susnumita este şi autoarea furtului unui portofel, marca “L.V.”, ce conţinea acte de identitate şi suma de 35 lei, dintr-o geantă de damă, lăsată nesupravegheată, într-o încăpere neasigurată, situată la demisolul unui restaurantu “ amplasat pe b-dul. Carol I, din mun. Craiova, jud. Dolj, cauzând un prejudiciu de 2500 lei, faptă comisă la data de 07.04.2017 şi înregistrată iniţial în evidenţele secţiei cu autori necunoscuţi sub nr. 285191/07.04.2017.
 
 În cauză s-a luat legătura cu procurorul de caz, fiind dispusă prin ordonanţă, atât reunirea celor două dosare penale şi a unui al treilea dosar penal privind prinderea în flagrant a susnumitei, la data de 21.04.2017, în incinta Casei de Cultură “Traian Demetrescu” Craiova, la scurt timp după ce sustrăsese din două genţi de damă, lăsate nesupravegheate în două birouri ale instituţiei, sumele de 250 lei, respectiv 200 lei, cât şi reţinerea pe o perioadă de 24 ore a suspectei, aceasta fiind introdusă în C.R.A.P. Dolj.
 
Ieri, 17.08.2017, față de R. DORA a fost pusă în mișcare acțiunea penală, ulterior fiind prezentată cu propunere de arestare preventivă Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova, care și-a însușit propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, pe numele acesteia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Inculpata a fost introdusă în arstul IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.