Doljean arestat pentru ucidere din culpă

0

politie catuseLa data de 31.03.2017, ora 23:45, pe DJ553A, în localitatea Smârdan, Dolj, C.COSTINEL, 20 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Ciupercenii Noi către Calafat, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un pom şi o fântână, după care s-a răsturnat.

Din accident a rezultat decesul lui V.MARIAN, 20 de ani, din aceeaşi localitate, pasager pe locul dreapta faţă în autoturism şi vătămare corporală uşoară a conducătorului auto. Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin extinderea cercetărilor efectuate de poliţişti în cauză şi în baza probatoriului administrat, în data de 07.07.2017, conducătorul auto a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă. Astfel, propunerea a fost însușita de către unitatea parchet și promovată către Judecatoria Calafat, care a emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

C.COSTINEL a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.