Dolj: A încecat să mituiască un polițist, cu 400 de euro, și s-a ales cu dosar penal

392

mitaIeri, 26.05.2015, în jurul orei 1200, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost informată de către un ofiţer de poliţie din cadrul Serviciului Rutier cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla în serviciul de supraveghere şi control al traficului pe D.N. 55, în localitatea Teasc, a oprit pentru control un autoturism condus de O.MARIAN, 23 ani, din comuna Bratovoeşti, Dolj, care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Astfel, fiind condus la sediul IPJ Dolj pentru întocmirea actelor de constatare a infracţiunii, O.MARIAN în repetate rânduri i-a propus ofiţerului de poliţie suma de 400 Euro pentru a nu i se întocmi dosar penal.

Conducerea inspectoratului a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi Direcţia Generală Anticorupţie Dolj care au preluat cercetările, iar la ora 1830 au realizat flagrantul.

Cercetările sunt continuate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a conducătorului auto O.MARIAN