Doi craioveni au predat poliției o sumă de 5.000 de lei

0
639
23157548_864341667068396_274264034_oAseară, în jurul orei 22.30, doi craioveni, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, s-au prezentat la sediul Secției 4 Poliție din municipiul Craiova și le-au predat polițiștilor o sumă de bani.
 
BULUGEA IRINA LARISA, 30 de ani și cumnatul său, BULUGEA DORINEL MARIUS, 24 de ani, ambii din municipiul Craiova, le-au povestit polițiștilor faptul că, în aceeași seară, în timp ce se deplasau spre domiciliul unuia dintre ei, în zona Liceului Tudor Arghezi, pe trotuar, au găsit suma de 500 de lei.
 
Aceștia au verificat zona pentru a găsi persoana care i-a pierdut, însă nu au putut observa pe nimeni și nici alte documente care să îi ajute să-l identifice pe proprietarul sumei de bani.
 
Deși craioveanca de 30 de ani lucrează ca și confecționer și are salariul minim pe economie, iar tânărul de 24 de ani este recent angajat la o societate comercială din Craiova (ieri fiind chiar prima lui zi de muncă) nu s-au gândit să oprescă suma de bani ci, de la bun început, și-au dorit să-i înapoieze celui care i-a rătăcit.
 
Polițiștii vor continua verificările pentru a identifica persoana care a pierdut suma de bani.
 
Cei doi craioveni au fost felicitați de polițiști pentru gestul lor, dovedind stfel, încă o dată, că spiritul civic există.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.