Doi craioveni au ajutat la prinderea unui hoț

1076

hot de buzunareÎn urmă cu puţin timp, doi craioveni au ajutat la prinderea unui tânăr pe care l-au observat în timp ce sustrăgea portofelul unei femei de 32 de ani.

Astăzi, în jurul orei 13.00, G.MARIUS, 32 de ani şi P.DANIEL, 25 de ani, ambii din municipiul Craiova, în timp ce se aflau pe b-dul Decebal, au observat un tânăr care, profintând de neatenţia unei craiovence i-a sustras portofelul din geantă.

Cei doi tineri au procedat la urmărirea suspectului astfel că, pe strada Bariera Vâlcii din municipiul Craiova, au reuşit prinderea şi imobilizarea celui în cauză până la sosirea unui echipaj de poliţie.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova ajunşi la faţa locului l-au identificat pe suspect în persoana lui C.IULIAN, 21 de ani, din Craiova, stabilindu-se totodată faptul că acesta şi-a urmărit victima, C.FLORENTINA, 32 de ani, din municipiu, imediat după ce a schimbat o sumă de bani la o casă de schimb valutar din zona Gării Craiova.

Pe numele celui în cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. De asemenea, poliţiştii craioveni vor extinde cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Comanda inspectoratului a transmis felicitări celor doi craioveni pentru modul în care au acţionat astăzi, fiind un  exemplu pentru toţi doljenii.