Doi consilieri locali candidaţi pentru funcţia de decan al Baroului Dolj

516

razvan socoteanu-bianca predescuMandatul dr.prof. univ. av. Ion Turculeanu a expirat în fruntea Baroului Dolj şi, aşa cum este normal, au fost demarate demersurile pentru organizarea alegerilor unui nou şef al avocaţilor din Dolj.

Fostul decan a avut două mandate în fruntea Baroului Dolj şi nu mai poate candida. Are forte multe merite în fruntea acestei instituţii, cekl puţin din punct de vedere al vizibilităţi, dar despre asta vom scrie un material separat. Se află însă pe lista pentru demnitatea de consilier în cadrul Baroului Dolj, alături de alţi 50 de colegi.

Pentru funcţia de decan al Baroului Dolj se luptă 6 avocţi, între care şi consilierii locali ai municipiului Craiova, Bianca Predescu şi Socoteanu Răzvan.

În urma Adunării generale pe site-ul www.barouldolj.ro a fost postat următorul anunţ:

„LISTA DE CANDIDATURI pentru demnitatea de decan al Baroului Dolj, înregistrate și validate de Consiliul Baroului Dolj în ședința din 19.02.2015, în temeiul Regulamentului pentru desfăşurarea Adunării Generale de alegere a organelor de conducere ale baroului, adoptat conform prev.art.68 alin.6 din Statutul profesiei de avocat:

  1. Marinescu Radu
  2. Oancea Elena
  3. Popescu Bogdan-Marian
  4. Predescu Bianca Maria Carmen
  5. Săuleanu Lucian Bernd
  6. Socoteanu Răzvan-Florentin”.

Pe lista pentru demnitatea de consilier în cadrul Baroului Dolj se află şi cei doi consilieri locali.

Vezi aici lista cu candidaţii pentru demnitatea de consilier în cadrul Baroului Dolj!