DNA să le pună sechestru și pe caii de la bicicletă

0
357

DNA 1111Poate că sună banal, deja, dar trăim într-o piesă a teatrului absurd. Cu o săptămână înainte de alegerea primarului, DNA a chemat-o pe Olguța Vasilescu să îi transmită că au mai adăugat încă o învinuire la cele existente.

La o altă săptămână, după ce aceasta a fost aleasă primar, cu 60% din voturile craiovenilor, este chemată iarăși la DNA să i se pună sechestru pe avere.  Le-a fost greu procurorilor să îi aducă la cunoștință noua învinuire și să instituie în același timp și sechestrul asigurator. Oameni sunt și ei și atât de multă muncă îi obosește. Și ar fi lipsit țărișoara de circ.

Ieșită de la DNA, Olguța Vasilescu a declarat: ”Azi am fost chemată la DNA pentru a mi se pune sechestru pe avere și mi-am amintit bancul cu girafa. Merge olteanul la circ și, când vede girafa, exclamă: “Așa ceva nu există!”. Așa și cu mine… N-am casă, n-am mașină, n-am alte proprietăți! După 17 ani de “furat”… cât am avut demnități publice. Prejudiciul ar urma să acopere costul fațadelor din centrul vechi, care nu sunt din bani publici, dar care mi-au adus “foloase nepatrimoniale constând în capital electoral”. Acum, eu înțeleg că fațadele vor trece în proprietatea mea. Sau cum? Până unde se merge cu penibilul în lupta contra “coruptiei?”.

Aceeași măsură asiguratorie a fost instituită și asupra bunurilor și imobilelor lui Radu Preda și Daniela Popescu.

Eu nu prea înțeleg legătura dintre văruirea unor fațade, din sponsorizări ale unor fime către un ONG, și aceste măsuri asiguratorii instituite.

Zic, să le pună sechestru și pe caii de la bicicletă! Dar să aibă grijă procurorii, că poate sunt caii nărăvași și nu vor putea să îi plimbe cu cătușe prin fața camerelor TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.