Directorul RAT Craiova, Sorin Manda, după întâlnirea cu sindicatele: Toată lumea este mulțumită!

391

smandaLa o lună de zile de la preluarea mandatului de director la una dintre cele mai importante Regii a municipiului Craiova, Sorin Manda se declară mulțumit de cum merg lucrurile la RAT.

”La noi nu sunt probleme, lucrurile sunt stabile, fiecare știe ce are de făcut. Se muncește. Încercăm să le oferim craiovenilor, în fiecare zi, un transport în comun, în primul rând, eficient, fără întârzieri. Cu autobuzele noi, care ne-au sosit, oferim și condiții mai bune de călătorie. Până la sfârșitul anului, așteptăm încă șapte autobuze noi, achiziționate de Primăria Craiova”, a declarat Sorin Manda.

Directorul RAT Craiova, Sorin Manda, a avut și o primă întâlnire cu liderii de sindicat, din care, spune acesta, ambele tabere au ieșit mulțumite.

”Așa cum au spus, oamenii știu ce au de făcut, știu ce putem face noi pentru ei, cunosc foarte bine situația Regiei.  În urma întâlnirii, toată lumea este mulțumită. Eu sunt un om al dialogului. Cine are o problemă, vine la mine, o discutăm și vedem, împreună, care este soluția cea mai bună”, a mai declarat directorul RAT Craiova.