Devino membru AIESEC

530

tineri muzeuÎnscrierile în organizația de studenți AIESEC Craiova continuă iar tinerii au ocazia de a trăi cea mai frumoasă experiență, plină de provocări și diversitate dar și oportunitatea de a se dezvolta într-un context multicultural.

Recrutarea a început pe 22 februarie și se va sfârși pe 15 martie, iar pe 18 și 19 martie va avea loc inducția noilor membri. Inducția reprezintă un seminar de pregătire în care sunt prezentate departamentele, scopul și istoricul organizației.

„Recrutarea merge bine, am avut multe prezentări la clase și am discutat cu studenții pe holurile universității, aceștia își doresc să se implice în activitățile de voluntariat pe care organizația noastră le desfățoară. În AIESEC studenții au ocazia să se dezvolte atât personal cât și profesional, să își îmbunătățească anumite abilități precum cea de a vorbi în public, limba engleză dar cel mai important au ocazia să învețe ce înseamnă munca în echipă și să descopere ceea ce le place să facă.”, declară Ramona Copcă, coordonatorul echipei de recrutare.

Pentru a deveni membru al organizației este nevoie să fii student până în vârsta de 29 de ani, să ai un nivel de engleză cel puțin conversațional, să fii deschis către noi culturi și să îți dorești să cunoști oameni din toate culțurile lumii.

AIESEC este o organizație internațională de studenți, non-guvernamentală, apolitică, non-profit și care este prezentă în peste 126 de țări și teritorii din întreaga lume și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.