Despre Pavel Badea, goana după voturi și căderea în ridicol

588
carucior documente
sursa foto: Facebook Marian Vasile

Goana după voturi și celebritate îi face pe unii să cadă în ridicol. Asta nu ar fi o problemă, dar atitudinea lor, demagogia și politicianismul duc în derizoriu activitatea Consiliului Local Craiova.

În Bariera Vâlcii se lucrează. Este adevărat că au fost unele probleme cu constructorul intrat în insolvență, și care a întârziat lucrările, dar se lucrează. Pavel Badea și restul PNL merg la fața locului, își pun cizme de cauciuc, împart pliante electorale și strâng semnături pentru urgentarea lucrărilor.

Canalul Cornițoiu va fi casetat, tot. Până la această oră lucrarea este executată în proporție de 80%. În scurt timp va fi gata. Pavel Badea și restul PNL merg prin Cartierul George Enescu, împart materiale electorale, și adună semnături pentru urgentarea lucrărilor.

S-a asfaltat strada Râului, în urma lucrărilor, a rămas mizerie, și a venit iarna. La ea s-a mai adăugat și o parte aruncată de locuitorii din zonă. Pavel Badea merge la fața locului, își ia un cameraman după el, se filmează, și aruncă totul pe Facebook. Nu a adunat semnături de la cetățenii din zonă că își vor face contract la Salubritate.

Pavel Badea alergă și cere urgentarea lucrărilor peste tot. Zici că vine sfârșitul lumii și nu alegerile locale.

Atitudinea nu și-o schimbă nici în Consiliul Local Craiova. Atacă! Nu se face, nu se drege. Jignește în stânga, în dreapta nu, poate doar în ședințele de partid. Este secondat de Florescu și Marian Vasile.

Când li se aduc dovezi, cu dosarele lucrărilor executate, domnii se simt jigniți.  Păi ce, transformăm Consiliul Local Craiova în circ? Nu este posibil domnule, spun clovni, care tot timpul nu fac altceva decât să se măscărească.

Campania pentru alegerile locale se va termina și odată cu ea și spectacolul ieftin pe care domnii de la PNL îl oferă acum. Vor intra câteva luni (concediu de vară) în bârlog, la umbră, și vor ieși spre toamnă, când vor dori să ocupe fotolii de parlamentari. După aceea, vor hiberna iar, patru ani! Că doar la asta au experiență.