Despre cazul Iovu

344
din cronologia FB a lui Iovu Sorin
din cronologia FB a lui Iovu Sorin

Începând cu campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 2014, limbajul celor care nu votează PSD și se declară de dreapta, a fost unul sub orice critică.

Înjurăturile au întrecut orice limită a bunului simț și au continuat și mai abitir în campania pentru alegerile prezidențiale. Aleșii locali și centrali ai PSD au mesageriile pline zilnic de jigniri și înjurături, iar paginile lor de pe rețelele de socializare nu fac nici ele excepție.

Că de la înjurături, de orice fel, au trecut și la amenințări, este și asta adevărat. Claudiu Manda a căzut într-o capcană, a intrat pe privat și l-a înjurat pe șoferul de TIR, care ore în șir îl injurase birjărește. Și-a asumat asta!

Șoferul de TIR, în schimb, s-a transformat rapid în victimă, după ce ore în șir a fost călău. Reacțiile și părerile sunt diferite. Dar ce m-a surprins cel mai tare este că cei care aruncă cel mai abitir cu pietre sunt unii, care în viața reală au făcut mai mult decât a înjura, pe privat, pe cineva.

Iovu a căutat sămânță de scandal, și când i s-a răspuns pe măsura jignirilor s-a victimizat.

Unii spun că era ”sămânță de scandal” și când locuia în Craiova și făcea taxi pirat, cu o firmă asemănătoare cu Romnicon.

Fetele mari de pe Facebook vor continua să înjure și să condamne. Că doar asta știu să facă!