Designerul Florin Burescu – prezentări de modă în mai multe ţări din Europa

1205
received_1633260993370607Startul ţinutelor dedicate evenimentelor din sezonul estival a fost dat de Florin Burescu în cadrul evenimentului „Artiştii la putere „organizat în Craiova unde interpretele de muzică populară Maria Constantin şi Delia Barbu au prezentat rochii de mireasă şi de ocazie. În cadrul evenimentului cunoscutul designer craiovean a preyentat o serie de rochii unicat confecţionate din mătase, voal de mătase şi dantelă, aduse din Paris, Maroc şi Dubai.
Florin Burescu a reuşit să se impună pe piaţa locală dar şi naţională a modei prin creaţii inovative dar accesibile. Pentru ca evenimentul desfăşurat la Casa Studenţilor din Craiova a fost o reuşită şi ţinutele au fost extrem de apreciate Florin Burescu a fost invitat să participe cu noua sa serie de rochii la un turneu ceva avea loc în mai multe ţări din Europa.
În perioada 29-30 aprilie Florin Burescu va participa la spectacolul de la Verona, Italia, la sfarsitul lunii mai la Bruxel, la sfarsitul lui iunie ajunge în Grecia si în iulie în Germania.