Deschiderea Taberelor de arte, la Calimanesti

77
Sâmbătă, 13 iulie 2024, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură “Florin Zamfirescu”va avea loc deschiderea a două evenimente devenite o tradiție culturală reprezentativă pentru orașul Călimănești : Tabăra de arte vizuale “ Vlaicu Ionescu”, ediția a XVII-a și Tabăra națională de teatru “Florin Zamfirescu”, ediția a XV-a.
Arta scenei și artele vizuale își dau întâlnire și în acest an în cadrul natural unic al orașului Călimănești pentru a oferi publicului și turiștilor prilejul de a se bucura de dialogul dintre două forme de expresie ce au în comun imaginea, creativitatea, emoția.
În cadrul festivității de deschidere a taberelor, Casa de cultură “Florin Zamfirescu” va găzdui Expoziția de pictură “In memoriam Virgil Moise” și vă invită să vă bucurați de scene de teatru din opera lui Shakespeare, susținute de studenții UNATC.
În continuare, timp de 9 zile, copiii, tinerii și publicul larg vor fi implicați în activități cultural-educative menite să dezvolte abilitățile artistice ale participanților.
Vor fi organizate ateliere de pictură, ateliere de dezvoltare personală prin arta actorului pentru copii și tineri precum și spectacole susținute de studenții UNATC, deschise publicului larg.
Programul detaliat al taberelor îl regăsiți atașat.