Denunțătorului de ”Fațadă” nu prea îi place libertatea de exprimare a altora. Dar îi plac procesele

0
280

fatadaDenunțătorului din dosarul ”Fațada” nu prea îi place libertatea de exprimare. Asta înseamnă că nu prea îi place democrația. Cel puțin aceasta este concluzia care poate fi trasă în urma acțiunilor întreprinse de acesta.

După ce a cerut procurorilor să îi închidă gura primarului Craiovei Lia Olguța Vasilescu, Petru Becheru a sărit la gâtul presei. Acum și presa face presiuni pe el. Din punctul de vedere al acestui delator, doar el, Gazeta de Sud și Alege TV au dreptul să vorbească despre acest dosar.

Strigător la cer este că oamenii legii, procurorii, îl iau în calcul.

Ca să fie clar: cred în prezumția de nevinovăție a oricărui cetățean din această țară. Mai cred, așa cum lege prevede, că procurorii trebuie să dovedească vinovăția, cu probe solide, și nu cel acuzat să își dovedească nevinovăția.

Am mai spus despre aceste reguli de drept, general valabile, nu doar în cazul Lia Olguța Vasilescu, ci în toate. Chiar dacă unele dintre persoane nu mi-au plăcut. Justiția nu se face după plăcerea unuia sau altuia.

În ziua în care un judecător de la Tribunalul București a decis că măsura controlului judiciar asupra primarului Craiovei nu se impune,  jurnalistul Răzvan Dumitrescu dezvăluia, la Subiectiv, de la Antena 3, câteva chestiuni interesante despre denunțătorul Olguței Vasilescu, Petru Becheru, președintele unei asociații de proprietari.

”Potrivit unor informații publice, Petru Becheru a cerut instanței craiovene, în 2012, să-i constate calitatea de neprocesoman într-un dosar în care avea calitatea de reclamant.

Totodată, într-un alt demers împotriva CFR Călători Craiova, Petru Becheru a cerut cheltuieli de judecată de 17 lei, precum si plata daunelor morale de doi bani”, se arată pe antena3.ro.

Sunt mai multe persoane din Craiova care spun despre denunțătorul în cauză că îi cam place treaba asta cu procesele.

Dacă la DNA a dus copii după articolele din presa locală, despre care spune că face presiuni asupra sa, cu Răzvan Dumitrescu are șansa să ducă o înregistrare, așa cum îi place lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.