DELTA ACM semnalizăm și noi gropile? Dintr-o neglijență ca a voastră a decedat un polițist

0
288

222223333Am văzut câteva poze pe Facebook dar am crezut că este vreun caz izolat și că sunt  oamenii răutăcioși. Cazul nu este unul izolat și firma Delta ACM își bate joc. Eu nu am văzut niciodată până în această primăvară lucrări făcute într-o asemenea bătaie de joc și care să pună în pericol circulația rutieră din Craiova.

Firma Delta ACM a săpat pe lângă gurile de canalizare și tot materialul scos (asfalt, balast, pietre) a fost lăsat în jurul gropilor. Nu aceasta ar fi problema, dar gropile respective, unele în intersecții sau pe mijlocul drumului, nu au fost semnalizate nici măcar pe timp de noapte.

Iresponsabilitate din partea firmei Delta ACM sau bătaie de joc?

Am înțeles că cei de la Delta ACM motivează această neglijență prin faptul că le-au fost furate acele semne cu care semnalizau lucrările și că ar fi făcut și plângere la poliție. Chiar le-au furat pe toate? Și este atât de scumpă banda roșie și patru pari, cu care să înconjori groapa ca să o vadă participantul la trafic?

Ar fi bine ca autoritățile locale să nu creadă chiar tot ce spun cei de la Delta ACM și să ia măsuri urgente pentru remedierea situației.

I-aș întreba pe cei de la Delta ACM dacă știu care este pedeapsa pentru punerea în pericol a participanților la trafic? Vedeți că au mai făcut unii ca voi și s-a produs tragedia Gigină. Pozele din Galerie sunt făcute miercuri noaptea, când în Craiova a plouat.

UPDATE: În data de 01 martie 2017, în nota de presă, IPJ Dolj anunța că a sancționat Delta ACM pentru că ”a efectuat lucrări de aducere la cotă a gurilor de scurgere a apelor pluviale instituind restricţii de circulaţie fără acordul Biroului Rutier și nesemnalizarea corespunzătoare a restrictiilor de circulație impuse și a lucrărilor executate în zona drumului public”. După ce și-au luat amendă de 14.500 lei, în aceeași zi au procedat la fel.

”În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutieri Craiova au sancționat o societate comercială din Craiova, care a efectuat lucrări de aducere la cotă a gurilor de scurgere a apelor pluviale instituind restricţii de circulaţie fără acordul Biroului Rutier și nesemnalizarea corespunzătoare a restrictiilor de circulație impuse și a lucrărilor executate în zona drumului public. Aceste lucrări au fost efectuate pe străzile Mircea Vodă, Jiețului și Ștefan cel Mare din municipiul Craiova. Amenzile aplicate de polițiștii rutieri societății comerciale sunt de 14.500 lei”, se arată în nota de presă a IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.