De la IPJ Dolj pleaca Gluga din Braila si vine Petecel din Timis

734

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

(…)

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian este împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarului-șef de poliție Dincă Marin îi încetează împuternicirea pe funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian se împuternicește să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de 3 luni.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin se împuternicește să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Stoicănescu Dan Constantin se împuternicește să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, până la încetarea situației care a condus la vacantarea temporară a postului.