De dragul Elenei Udrea, Traian Băsescu îşi atacă statul de drept

384

udrea-basescuCine a spus că Traian Băsescu a lăsat-o din braţe pe Elena Udrea s-a grăbit. De dragul ei Traian Băsescu confirmă afirmă acuzaţiile Elenei Udrea aduse şefului SRI Coldea şi spune cu subiect şi predicat că ştia că acesta că făcea jocuri politice.

“Știam despre Coldea, am primit informații, dar acesta putea fi controlat doar de Parlament”, a spus Traian Băsescu.

Această declaraţie arată că toţi paşii făcuţi de Elena Udrea au fost făcuţi în strânsă legătură cu Traian Băsescu, care a mai spus şi că Elena Udrea era una dintre sursele de informaţii:

”Presedintele este conectat si la alte surse de informatii  de exemplu sinteza de presa cand i se subliniaza elementele considerate prioritati.

O alta sursa extrem de importanta este departamentul de relatii cu publicul. Periodic se face o sinteza a lor si constati reclamatii privind modul de desfasurare a modului de restituire. Nu este Elena Udrea singura de la care am preluat semnale. Informarea presedinteui este larga. Intrebarea este daca ramane captiv informatiilor de la servicii sau ia semnale si din alte surse pentru a le distribui mai departe. Presedintele a trimis mii de sesizari de pe urma relatiilor cu publicul. Printre cei care mi-au sesizat probleme la ANRP a fost si Elena Udrea. Nu pot sa ii spun omului care reclama la mine – du-te la Parchet. Rezultatul a fost ca al 6 luni sa se puna sub acuzare un vicepresedinte ANRP”.

De dragul Elenei Udrea, Traian Băsescu îşi atacă statul de drept, pe care zece ani de zile l-a lăudat. Acuzaţiile unui fost preşedinte de stat, fie el chiar şi Traian Băsescu, la adresa adjunctului SRI sunt extreme de grave.

Este evident faptul că Traian Băsescu forţează, împreună cu Udrea şi Bica, demiterea şefului interimar SRI, care se pare că nu a ascultat tot timpul de Traian Băsescu pe timpul mandatului, pentru că nu îi era subordonat.

 Nu Elena Udrea, ci Traian Băsescu merge pe principiul: “După mine potopul”. Nici o surpriză din  partea unui individ care 10 ani de zile a condus în mod despotic România.