De ce se cere Radu Berceanu la DNA

624

Radu BerceanuFostul ministru PDL al Transporturilor, Radu Berceanu, s-a apărat joi susținând că nu are nicio legătură cu Microsoft și că abia așteaptă să fie chemat la DNA pentru a lămuri lucrurile. Berceanu afirmă că nu a discutat niciodată cu Gabriel Sandu despre cazul Microsoft.

„Nu am absolut nicio legătură cu Microsoft, dar absolut nicio legătură. Nu mă interesează Elena Udrea, nu mă interesează nici în legătură cu Sandu (n.r.-fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu).

Nu am vorbit decât de 10-15 ori în viața mea cu domnul Sandu, niciodată nu mi-a cerut ceva, niciodată nu i-am cerut ceva, niciodată nu mi-a dat ceva, nici măcar un pahar de apă, niciodată nu i-am dat ceva, vreun pahar cu apă sau o cafea, nu am discutat niciodată despre cazul Microsoft.

Nu îmi explic cum apare numele meu în aceste cazuri, dar de abia aștept să mă cheme cineva la DNA ca să pot să spun și oficial lucrurile astea. Cei de la DNA nu m-au chemat și, dacă o să mă cheme, oricând mă duc, și astăzi după-amiază, și mâine dimineață, ca să lămurim lucrurile astea pentru că nu-mi face nicio plăcere să apară numele meu în nu știu ce citate pe acolo, care nici nu știu dacă sunt așa sau nu, eu le-am văzut doar la televizor” a spus Berceanu, la Palatul Parlamentului. Radu Berceanu a adăugat că el nu mai este în conducerea centrală a PDL din 2004, iar acuzațiile lui Sandu s-au referit la campania electorală din 2009. Campania din 2009 (n.r. — a lui Traian Băsescu) nu s-a ținut la Modrogan, ci s-a ținut într-o casă unde nu am fost niciodată, era un sediu de partid al domnului Băsescu pentru că dânsul era președinte și așa s-a considerat că trebuie să se întâmple”, a declarat Radu Berceanu.

Sunt sigur că Radu Berceanu ar avea multe de declarat la DNA, dar nu despre declarațiile lui Gabriel Sandu.