De ce nu a putut Lia Olguța Vasilescu să o atace pe Elena Udrea

423

olguta-vasilescuDuminică seara, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a fost prezentă în studioul România TV. Unul dintre subiectele abordate a fost legat de cazul Elenei Udrea și soclicitările DNA către Parlamentul României de încuvințare a începerii urmăririi penale și a arestării preventive.

Edilul șef al Craiovei a spus în emisiune că nu este de acord cu arestul preventiv al Elenei Udrea și că aceasta ar trebui judecată în stare de libertate.

După emisiune, Lia Olguța Vasilescu a spus și motivele pentru care nu a atacat-o pe Elena Udrea:

”Nu am putut niciodată să lovesc într-un om căzut la podea. E, probabil, un principiu dobândit din sportul practicat mulți ani. Nu am putut să o atac pe Udrea, deşi în campania de la europarlamentare, la Craiova, singurul slogan al PMP a fost „Jos Olguța! Referendum pentru demiterea primarului Craiovei”.

Şi au început toți oamenii ei să strângă semnături, iar postacii PMP s-au activat să mă înjosească scriind lucruri cât se poate de urâte ți de mincinoase despre mine, ca femeie. Nu îi doresc să fie arestată, dar nici nu pot să nu remarc că la acest regim care îi e potrivnic azi, a pus și ea multe cărămizi.

L-am auzit pe Bogdan Chiriac profețind că parlamentul nu va vota arestarea ei. Te înşeli, Bogdan! O va face cu două mâini! Pentru că, înainte de alegeri, când se luau PSD-işti la grămadă, pentru vinovății mai puțin grave ca a ei, dădea lecții de moralitate pe la tv şi lansa acuze grave la adresa parlamentarilor care cereau pentru colegii lor să fie judecați în libertate şi, doar dacă sunt condamnați ca vinovați de instanță, abia atunci să fie arestați. Adică ceea ce cere ea pentru sine acum şi refuza altora în urmă cu câteva luni. Cam aşa pățesti când te crezi intangibil și presupui că sabia are un singur tăiş…

P.S. Cred că e singurul politician despre care nu am auzit o singură părere de rău pentru ceea ce pățește zilele acestea. Şi nu am vorbit doar cu PSD-işti. Sergiu Andon spune că asta se întâmplă pentru că e femeie și femeilor li se iartă mai puțin ca bărbaților, iar prototipul Ceauşeascăi ce viu în conştiința românilor, încă. Oare?”.