Dascăli doljeni au participat la dezbaterea regională privind problemele învățământului românesc

0
330

Ministrul Educației, Liviu Pop, directorul general al IinspectoratSJ, Valentin Popescu, Ispectorul Școlar General, Monica Sună, Administratorul Craiovei, Sorin Manda și zeci de dascăli doljeni au participat vineri, 27 octombrie 2017, la Conferința Regională a Inspectoratului Școlar General. ” profesori 2Azi, am participat la dezbaterea regională organizată la I.S.J Dolj de către Ministerul Educației Naționale! Temele dezbaterii au fost costructive! Ne-am bucurat de prezența în mijlocul nostru a domnului ministru Liviu Marian Pop și a reprezentanților din Minister: domnul director general, Valentin Popescu, domnul director Adrian Bărbulescu și doamna director E.D.P. Maria Nistor, precum și de cea a colegilor din nouă județe, inspectori școlari generali! Mulțumim tuturor pentru deschidere și implicare”, a declarat Monica Sună, Inspector Școlar General ISJ Dolj.

”Am avut onoarea să fiu invitatul reprezentanților ISJ Dolj, la dezbaterea regională pentru analiza problemelor din învățământul doljean, alături de ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop și de cadre didactice din județele Olteniei.
Pentru administrația locală craioveană, învățământul a fost și este o prioritate majoră. S-a investit masiv în infrastructura unităților școlare. Anual, Primăria Municipiului Craiova investește în unitățile de învățământ, pentru ca elevii să învețe în cele mai bune condiții. Fie că este vorba de lucrări de reparații la instalații sanitare, electrice, termice, reparații curente pentru pardoselile din sălile de sport, dotarea cantinelor sau a unităților cu program prelugit cu aparatură electrocasnică profesională, administrația locală a alocat sumele necesare. Siguranța copiiilor a fost întodeauna o prioritate pentru noi. Tocmai din acest motiv, am investit în dotarea unităților de învățământ, acolo unde s-a solicitat cu camere de supraveghere.
Doar în ultimii doi ani s-au alocat peste 12 milioane de lei în unitățile de învățământ din Craiova pentru diverse investiții”, a afirmat Administratorul Craiovei, Sorin Manda. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.