Dar de la Moș Nicolae, la Colibri: ”De-a capra cu trei iezi” și ”Alis în lumea păpuşilor”

462

alis in lumea papusilor 3Sâmbătă, 5 decembrie 2015, la ora 18:00, Teatrul Colibri invită copiii să se bucure de jocul De-a capra cu trei iezi, într-un spectacol adaptare după Ion Creangă, cu actorii: Rodica Prisăcaru, Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Scenariul şi regia îi aparţin Iuliei Cârstea, iar muzica este semnată Alexandru Iosub.

Reprezentaţia pune în valoare şi elemente de decor şi recuzită din spectacole aflate cândva în repertoriul Teatrului “Colibri”, reamintind poveşti, păpuşi întâlnite de generaţii de copii.

Duminică, 6 decembrie 2015, de la ora 11:00 o descoperim în ghetuțe la teatru, ca dar de la Moș Nicolae, pe Alis în lumea păpuşilor, un spectacol realizat pe un scenariu şi în regia Iuliei Cârstea.  Scenografia este o creaţie a maestrului Eustaţiu Gregorian, iar muzica îi aparţine lui Alexandru Iosub. Călătoria prin lumea păpuşilor se face împreună cu actorii Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.