Daniela Tarniță a predat ștafeta Laviniei Craioveanu în fruntea OFSD Dolj

1183

laviniaJoi, 24 septembrie 2015, la Filarmonica Oltenia a avut loc Conferința Organizației Județene Dolj a Femeilor Social Democrate. Prezenți la eveniment au fost primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj, președintele executiv Ion Călin și membrii BPJ.

Daniela Tarniță nu a mai candidat pentru un nou mandat în fruntea OFSD Dolj:

“Alături de colegele mele sunt mândră că am reușit să construiesc o organizație pe care  am preluat-o în 2010 în condiții nu foarte favorabile de la președinta anterioară, și care între timp s-a consolidat, a devenit o echipă unită și cu care am reușit să obținem rezultate remarcabile în viața politică a județului nostru și care este recunoscută și la nivel național”.

Lavinia Craioveanu a fost singurul candidat la funcția de președinte, aceasta obținând majoritatea voturilor:

“Vreau  să o felicit și eu pe doamna președintă Daniela Tarniță, vreau sa-i spun că este un exemplu pentru mine și că mă voi strădui să continui munca și proiectele pe care domnia sa le-a desfășurat la nivelul organizației. Sunt convinsă că voi reuși acest lucru, pentru că lângă mine am un birou format din doamne active, dedicate și responsabile și sunt convinsă că împreună vom putea să implementăm proiecte frumoase și să fim langă femeile social-democrate”, a declarat Lavinia Craioveanu.

Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu a vorbit în deschiderea Conferinței, după acest moment mergând într-un cartier craiovean, unde avea întâlnire cu cetățenii:

“Vreau să-i mulțumesc foarte mult doamnei Daniela Tarniță pentru modul în care a condus pană acum această organizație, am fost mereu alături de dumneaei și îi voi rămăne în continuare alături. A facut lucruri extraordinare, m-am simțit de fiecare dată mandră, la București, că ne reprezenta județul Dolj acolo, și am vrut să o asigur de tot respectul meu pentru tot ceea ce a facut. Noua președintă va fi Lavinia Craioveanu, un om în care am foarte multă încredere, cu care am lucrat, pentru că a fost vicepreședinte la OFSD Craiova, și a avut în grijă un cartier foarte greu, unde a avut rezultate foarte bune. O felicit și o asigur de tot sprijinul meu”.

Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj, i-a mulțumit Danielei Tarniță pentru munca deppusă la organizația de femei:

“Este un moment important pentru organizația noastră, vreau să mulțumesc doamnei Daniela Tarniță pentru tot ce a făcut în această perioadă, pentru toată colaborarea pe care am avut-o, sa vă asigur de toate gândurile mele bune mele și ale colegilor mei din Biroul Permanent pentru tot ce am realizat împreună. Mă mândresc și m-am mândrit tot timpul cu activitatea dumneavoastră. Au fost cinci ani frumoși, cinci ani de performanță. Doamna președintă, vă spun cu toată prietenia, cu toată mândria, că vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în această perioadă, că plecarea dumneavoastră lasă un gol pe care colegele noastre vor trebui sa-l acopere. Ați arătat că femeile, că doamnele pot să fie și altfel decât sunt unii bărbați sau unii luptători în politica asta”.