Daniel Mogoșanu este director tehnic al Universității Craiova, Victor Naicu, noul antrenor principal

0
238

mogosanuDaniel Mogoșanu a fost numit astăzi în funcția de director tehnic al Universității Craiova. A făcut parte din echipa care a realizat eventul în 1991 și a câștigat Cupa în 1993, iar acum își propune să readucă Știința pe drumul spre performanță. El va face echipă pe banca tehnică a echipei cu Victor Naicu, noul antrenor principal. Din vechiul staff au fost păstrați Silviu Lung – antrenor cu portarii, și Cornel Blejan, preparator fizic.

Născut în Bănie, Daniel Mogoșanu are 147 de meciuri în tricoul Științei pentru care a marcat de 10 ori, reușind să cucerească titlul național (1991), precum și Cupa României, în două rânduri (1991 și 1993). A mai evoluat la Oțelul Galați și FC Argeș Pitești. S-a alăturat proiectului renașterii fotbalului din Bănie de la început. În ultimele două sezoane a fost antrenorul echipei a doua a Științei cu care a reușit promovarea în Liga a III-a, de asemenea a activat în cadrul clubului și la Centrul de copii și juniori.

Produs sută la sută al școlii de fotbal craiovene, Victor Naicu are peste 90 de meciuri în tricoul alb-albastru în prima ligă și 6 în competițiile europene. Din vară,  Naicu a condus juniorii A ai Universității, conștient că spiritual oltenesc este necesar pentru o mai mare determinare la echipă.

Bine ați venit, Mogoșanu și Naicu! Mult succes pe banca tehnică a Științei!

Totodată, Universitatea Craiova îi mulțumește lui Emil Săndoi pentru activitatea desfășurată în cadrul clubului și îi dorește mult succes în carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.