Dan Dașoveanu este noul viceprimar al Craiovei cu 21 de voturi ”pentru”

884

dan dasoveanu clmConsiliul Local al Municipiului Craiova a fost convocat pentru astăzi, 18 februarie 2015, într-o ședință de îndată având pe ordinea de zi trei proiecte:

  1. Proiect de hotărâre privind asociere””a municipiului Craiova, prin Consiliul Local al Municipiului Craiova, cu Societatea Română de Televiziune, în vederea organizării evenimentului Selecţia Naţională Eurovision 2015.
  2. Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de Viceprimar al Municipiului Craiova, ca urmare a demisiei dnei.Cristina Mariana Calangiu.
  3. Proiect de hotărâre privind alegerea Viceprimarului Municipiului Craiova.

Consilierul local PNL fost PDL, Marian Vasile, l-a propus pentru funcția de viceprimar pe Ionel Pană, fost PDL, fost PPDD, în prezent independent.

Majoritatea din Consiliul Local Craiova l-a propus pe consilierul local Dan Dașoveanu, a fost PDL, declarat de ceva timp independent.

Votul a fost secret, în sala de ședințe fiind o cabină de vot și o urnă. După numărarea voturilor, Dan Dașoveanu a fost validat ca viceprimar al municipiului Craiova cu 21 de voturi ”pentru” și 3 ”împotrivă”. Ionel Pană a avut 3 voturi, iar din cele exprimate unul a fost nul.

 “Cred că e momentul să ne apucăm de muncă. Nu cred că avem foarte multe de sărbătorit în acest moment. Le mulţumesc colegilor consilieri pentru încrederea pe care mi-au acordat-o astăzi, îi mulţumesc doamnei primar care a fost iniţiatoarea acestei idei, surprinzătoare pentru mine, că eram angrenat în nişte proiecte pe care le vom continua. Este vorba de proiectele de atragere a investiţiilor străine care se vor derula în continuare. Toţi consilierii vor avea uşa mea deschisă, atât cei de la opoziţie cât şi cei de la partidul de guvernământ. Voi fi transparent 101%”, a spus noul viceprimar Dan Dașoveanu.