Dan Dașoveanu: Conform statisticilor, 25 de mii de noi locuri de muncă au fost create la Craiova

0
339
foto: cvlpress.ro
foto: cvlpress.ro
foto: cvlpress.ro

“25 de mii de locuri de muncă au fost create, conform statisticilor, în doar patru ani de administrare a orașului de către Lia Olguța Vasilescu” a declarat Dan Dașoveanu, consilierulul primarului pe probleme economice.

“ Aici vorbim de ETI, care este cel mai cunoscută dintre fabricile aduse la Craiova. Discutăm despre deschiderea, proiectului BRIGDE, proiect care a adus la Craiova încă două mari companii din Marea Britanie, Spirits Circuits și Portsmouth Aviation. Toate aceste companii angajează forță de muncă exclusiv din oraș.

Să nu uităm că la Craiova s-a ținut și întâlnirea celor trei primi-miniștrii, cele trei țări, România – Bulgaria – Serbia, supranumită și “Grupul de la Craiova”.

Agenda de discuții a reuniunii  trilaterale a curpins stadiul și perspectivele cooperarii în domeniile: energie, transporturi, afaceri interne, agenda digitală/telecomunicații și proiectele care vor fi promovate în cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării.

A fost analizată situația interconectării infrastructurii celor trei țări (rutieră, cale ferată, conectare rețele de electricitate și gaze), precum și modalitățile de atragere de fonduri pentru finanțarea acestora. Tot aici se implentează în acest moment și “Strategia Dunării”, un proiect extrem de important din punct de vedere economic, în care doar 12 județe sunt eligibile, iar Doljul, din fericire, se numără printre ele. Discutăm, iată, despre pași mari din punct de vedere economic, care s-au făcut, încă o dată, într-o perioadă de doar patru ani de zile.

Și toate s-au întâmplat cu un sprijin activ și neobosit al Primarului. Vreau să vă spun că, în conformitate cu statisticile, care știm foarte bine că nu greșesc, 25 de mii de noi locuri de muncă au fost create la Craiova. Și acesta este doar începutul”, a mai spus Dan Dașoveanu

 Comandat de PSD Dolj, Executat de SC ALEROM PR CONSULTING SRL-D, CUI mandatar financiar: 11160007 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.