Dan Cherciu și-a dat demisia din PNL și CL Craiova. Nicio pierdere!

365


dan cherciuPNL a făcut sondaj intern pentru stabilirea candidatului la Primăria Craiova. Pavel Badea, Eugen Călinoiu și ultimul înscris în cursă, Dan Cherciu, consilier local, venit în PNL pe filiera PLD-PDL-PNL.

Lucrurile, în perioada de sondare, nu au fost deloc liniștite în sânul PNL. Pavel Badea a furat startul, ajutat de Alina Gorghiu. Dan Cherciu a tăcut. Liberalii au făcut presing pentru Pavel Badea la centru, Dan Cherciu a tăcut. S-a anunțat sondajul în presa locală, înainte de a fi discutat în intern, Dan Cherciu a tăcut.

Până la urma a contestat rezultatul sondajului. În zadar! Pavel Badea a fost stabilit candidat oficial al PNL pentru Primăria Craiova.

Dan Cherciu și-a dat, azi, 26 noiembrie 2015, demisia din PNL și implicit din Consiliul Local Craiova, începând cu data de 1 decembrie.

Nu știu dacă plecarea lui Dan Cherciu este vreo pierdere pentru cineva din PNL sau din Craiova. Este un răzvrătit, un individualist, care nu a lucrat niciodata în echipă. Nici voturi nu aducea. Dar plecarea lui din PNL arată o stare de spirit din interiorul organizației județene. Nemulțumiți ca el sunt mai mulți pedeliști. Să fie sănătoși!