Cum va fi ”Săptămâna altfel” la Teatrul Colibri

0
272

sapt altfelTeatrul pentru Copii şi Tineret Colibri celebrează și anul acesta cele trei mari sărbători ale scenei mondiale: Ziua Internaţională a Teatrului pentru copii şi tineret – 20 martie; Ziua Mondială a Marionetiştilor şi Păpuşarilor – 21 martie şi Ziua Mondială a Teatrului – 27 martie. 

Primele două se desfășoară sub egida organizaţiilor ASSITEJ (Asociaţia Internaţională a Teatrelor pentru Copii şi Tineret) şi UNIMA (Uniunea Internaţională a Marionetiştilor) al căror membru este şi Teatrul Colibri Craiova. În perioada 20 – 27 martie 2016, în Fabrica de poveşti electroCOLIBRI se va da citire mesajelor personalităţilor din lumea artistică mondială, desemnate să puncteze importanța teatrului în educaţie, în cultură, în evoluţia noastră spirituală.

Ca în fiecare an, Teatrul Colibri le propune și acum craiovenilor de toate vârstele evenimente diverse, menite să pună în valoare frumusețea și complexitatea acestui univers.

Săptămâna Teatrului vine cu premiera națională a spectacolului Poveste despre HANSEL ȘI GRETEL, cu Porți Deschise în Fabrica de povești electroCOLIBRI, cu vernisajul a două expoziții, pasteluri și scenografie, semnate de maestrul Eustațiu Gregorian, cu proiecție de film în cadrul proiectului “Classe découverte – cinéma français”, cu deja celebrul concurs Competiția Tinereții, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj. Maratonul de evenimente va debuta cu spectacolul Ursul păcălit de vulpe, duminică, 20 martie 2016, ora 11:00.

 Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.