Cum se fabrică dovezile în dosarul ”Fațada”

0
433

Încep să cred că Petre Becheru este în misiune și încearcă, cu orice preț și pe orice cale să aducă încă ”o probă” în dosarul ”Fațada” și acolo unde nu reușește, le fabrică.

locatari
facsimil 1

În data de 28 iulie 2016, Lia Olguța Vasilescu începe serialul publicării probelor din dosarul ”Fațada”.

Aceasta spune cine a făcut înregistrările și atrage atenția asupra faptului că omul înregistrează pe oricine, cu orice ocazie (vezi facsimil 1).

Eu cred că nu  scapă nici maică-sa, în casă.

Cum se fabrică de fapt o probă. Denunțătorul îl sună pe unul, nemulțumit de comentariul din ziar, la articolul apărut pe această temă, și îl amenință cu procesul dacă nu scoate postarea.

comentariu
facsimil 2

Omul o scoate și încearcă să se dea baiat bun. Petre Becheru îl inregistrează și gata proba că Olguța Vasilescul amenință prin „funcționari”, omul nefiind funcționar public. Știre și amenințare dintr-o lovitură (vezi facsimil 2).

Trebuie să fie nebun cineva să îl sune pe acest individ și să amenințe, după ce a văzut ce pățește cu el primarul Craiovei.

Am spus de la început că toți cei care au fost înregistrați ar trebui să îl acționeze în judecată pe Petru Becheru, pentru că înregistrările sunt ilegale conform Noului Cod Penal:

”Art. 226 Violarea vieţii private

(1) Atingerea adusă vieţii private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuinţă sau încăpere ori dependinţă ţinând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.

(2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.