Craiovenii vor petrece Revelion 2023 alături de unii dintre cei mai mari artiști ai momentului. The Motans, Antonia, Adrian Eftimie, Magazinul de Muzică și DJ Emil Safta vor concerta pe 31 decembrie, cu începere de la ora 20.00, pe scena amplasată pe strada A.I. Cuza, zona Universitate. Amfitrionul serii va fi Tom Crîngureanu, iar trecerea dintre ani va fi celebrată cu un superb foc de artificii.

Cei care vor petrece revelionul în stradă vor avea ocazia și să deguste bunătățile din Târgul de Crăciun, care va fi deschis până după miezul nopții.

Ramnicu Valcea

„Revelion 2023” organizat de Primăria Municipiului în centrul Râmnicului – cea mai distractivă modalitate de a intra în noul an!
În ultima zi a acestui an se va pune punct final la manifestările ce au animat Târgul „Decembrie Magic” din centrul Râmnicului cu spectacolul „Revelion 2023”.
Pe 31 decembrie, de la ora 22.00, pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân va urca ansamblul „Ale & Friends” coordonat de prof. Camelia Clavac, ce va fi urmat, la ora 22.15, de show-ul susținut de Claudia Pătrășcanu & Band.
La ora 23.05, râmnicenii ce vor alege să treacă în noul an în centrul orașului se vor încălzi pe ritmurile dance ale solistei Holy Molly – o prezență familiară a topurilor românești, dar și internaționale cu melodii precum „Plouă” (colaborare cu Tata Vlad), „Ménage À Trois” (cu proiectul muzical german Lizot) sau mai recentul „C’est la vie” (cu duo-ul franco-italian Shanguy).
Anul 2023 va ajunge în Râmnic luminat feeric de un foc de artificii de 10 minute lansat din zona centrală, iar prima oră a primei zile a noului an va fi animată de mix-ul „Night Fever” cu DJ Tomitză.
Drobeta Turnu Severin
Un an întreg am oferit și am primit daruri artistice diverse. Iată că acum, la cumpăna dintre 2022 și 2023, atunci când lumea se încarcă emoțional cu bine și cu speranțe, ne face o deosebită plăcere să vă invităm la Revelion 2023.
Începând cu ora 21.00, pe Esplanada Crișan dăm startul petrecerii de început de An Nou. Muzica, buna dispoziție și spectacolul artificiilor ne vor oferi tuturor plusul de magie, de emoție și de încântare de care avem nevoie în acele momente.
Slatina 

Autorităţile locale au pregătit un eveniment special, pentru Noaptea dintre Ani, pentru slătinenii care aleg să petreacă Revelionul, în aer liber, la Parcul Tineretului.

 

Locaţia este Târgul de Crăciun de la Slatina, organizat în Parcul Tineretului. Din 1 Decembrie, în fiecare weekend, aici se desfăşoară concerte şi momente artistice.

Programul pregătit de autorităţi este următorul:

ora 21.00 – ora 22.00 – DJ

ora 22.00 – ora 23.15 – Trupa Alutus

ora 23.15 – ora 24.00 – Lidia Buble

Prezentatorul spectacolului este Liana Stanciu.

Evenimentul se va încheia cu focuri de artificii şi cu tunuri de confetti.