Cum a ajuns primarul de la Mîrșani să fie terfelit prin ziare, la 67 de ani

457

marsani-primar-ghencioiuConstantin  Ghencioiu, un om în vârstă de 67 de ani, tată a doi băieți și bunic, la al cincelea mandat de primar, într-o comună pe care a scos-o din mizerie își vede zilele acestea imaginea terfelită, din cauza unui individ despre care majoritatea celor din Mîrșani spun că nu este sănătos la cap.   

Constantin  Țurlea a fost consilier PSD și la un moment dat a trecut la PDL. Din momentul acela a început să spună verzi și uscate despre primarul Constantin Ghencioiu, totul culminând cu ultima acuzație, de hărțuire sexuală, care a fost și preluată de un ziar.

Cine îi cunoaște, știe cine spune adevărul și cine minte. Că este un om așezat și nu răspunde la tot felul de tâmpenii scoase pe gură de un om bătrân și dus cu capul se vede și din declarația pe care a dat-o Constantin Ghencioiu. Ar fi fost culmea să îl bage în seamă pe un individ de o asemenea factură.

Lumea satului are acum subiect de discuții, Constantin Ghencioiu își vede de treburile lui în comuna pe care o păstorește. Și are multe treburi, pe care le duce la bun sfârșit de fiecare dată. Asta contează, restul e can-can!