Cu spitalele din Craiova, modernizate, de ce nu postați poze domnilor candidați?

0
409
Sectia de copii a Spitalului Filantropia
Sectia de copii a Spitalului Filantropia

Sunt unii candidați la Primăria Craiova de la care nu am pretenții. Au arătat că dorința de putere este mai mare decât a recunoaște și a spune adevărul. Este problema lor și a celor care le cred toate minciunile și diversiunile aruncate pe piață.

Dar unele lucruri trebuie spuse, pentru corecta informare. Mă uitam ieri că unul dintre candidați posta pe o rețea de socializare o imagine de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, sugerând astfel că Primăria Craiova nu a investit în Sănătate.

Eu sunt convins că domnul știe că Spitalul Județean de Urgență Craiova nu este în subordinea Primăriei Craiova, și aparține de CJ Dolj, dar ce mai contează, dacă asta îi aduce un vot, două acolo.

Ce nu spune domnul candidat este că din suma totală de 49.200.000 lei cât are CJ Dolj în 2016, din surse proprii, cea mai mare parte  a fost alocată domeniului Sănătății, pentru realizarea unor obiective care gravitează în jurul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, mai exact 21.585.000 lei, adică 43,87%.

Domnul candidat nu spune de investițiile de până acum în această unitate spitalicească, sau despre proiectele care sunt în derulare în aceeași locație.

Fiind vorba despre o instituție mamut, este clar că nu toate pot fi rezolvate peste noapte, și că mai sunt multe de făcut, de aceea au și alocat un procent atât de mare autoritățile județene pentru Sănătate.

Spitalele Primăriei Craiova sunt  ”Filantropia”, ”Victor Babeș” și cel de Neuro-Psihiatrie, în care s-au făcut investiții masive. Cu aceste spitale de ce nu postați poze domnilor candidați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.