CSU Craiova își cere scuze suporterilor pentru înfrângerea cu Steaua

382

csu infrangere cu steauaJucătorii și staff-ul tehnic al Universității Craiova regretă evoluția sub așteptări de seara trecută.

Săndoi: ”Popov ni s-a accidentat în prima parte a jocului, am fost obligaţi să facem mutări în echipă, iar după aceea jocul curgea spre un rezultat de egalitate. Cred că a fost un moment foarte important al jocului atunci când am scăpat doi contra unul, cu Ivan şi Rocha, dar din păcate pentru noi nu am ştiut să speculăm acel moment din minutul 70. Dacă am fi reuşit să marcăm atunci Stelei i-ar fi fost foarte greu să mai revină. Dacă dintr-o astfel de fază nu reuşim să înscriem, ne merităm soarta. Cu zece minute înainte de final a venit acea execuţie incredibilă pe care a avut-o Papp. De fapt asta ni se întâmplă numai nouă în ultima perioadă, pentru că numai nouă ne ia vântul mingea şi ne-o bagă în poartă, acum luăm gol de la 35 de metri… Am avut şi puţină neşansă, dar Steaua a câştigat meritat, chiar dacă nu a avut ocazii foarte-foarte clare de a marca. Noi i-am avertizat că o să întâlnească o echipă cât se poate de motivată pentru un rezultat bun. Steaua a trecut printr-o perioadă nefastă, dar asta nu înseamnă că nu are un lot foarte valoros şi cred că rămâne principala candidată la titlu”.

Bălgrădean: „Steaua a fost mai bună astăzi. Asta este, atât am putut în această seară, ne pare rău pentru suporterii noştri care au venit în număr atât de mare şi sper să ne revanşăm duminica viitoare, cu Voluntariul acasă. Nu am tras de timp, chiar m-am lovit la mână şi la genunchi, am semne care dovedesc. Nu sunt genul de persoană care să simulez. La pauză i-am reproşat arbitrului faptul că la fiecare fază steliştii intrau în mine intenţionat înainte să bată corner sau lovitură liberă şi el nu fluiera fault. Am crezut că pot să duc meciul până la final, dar nu am putut”.

sursa: csuc.ro