CSM CRAIOVA: Sezonul de sală a venit cu două medalii

483

csm craiova Vacanţa competiţională a luat sfârşit pentru atleţii români. Weekendul trecut a însemnat deschiderea sezonului de sală, la Bacău având loc prima etapă din cadrul Campionatului Naţional Indoor(S, T, J1).

Într-o sală recent modernizată şi foarte cochetă, sportivii noştri care au ales să participe la etapa inaugurală a sezonului de iarnă au avut pe de o parte rezultate bune, iar pe de altă parte evoluţii mai şterse. Cel mai bun rezultat a fost reuşit de Ana-Maria Roşianu, care s-a impus în proba de 60 de metri plat, fiind urmată în ordine valorică de Cornel Bănănău (locul 2 – 60 mg) şi Ioan Piţigoi (locul 2 – 60 m).

Ana-Maria Sima a ocupat locul cinci în cursa de 800 de metri şi locul şapte în cea de 1500 de metri, Daniel Ion a încheiat probele de 1500 m şi 3000 m pe poziţia a zecea, iar Daniel Andrei s-a clasat pe locul 11 în întrecerea de 1500 m şi pe locul nouă în cea de 800 m.

Pe baza aceloraşi rezultate, s-au realizat şi clasamentele pentru Campionatul Naţional Universitar, unde doi dintre atleţii legitimaţi la clubul nostru au luat medalii în contul Universităţii din Craiova. Ana-Maria Sima a câştigat medalia de aur în proba de 800 de metri, iar Daniel Andrei a obţinut o distincţie de bronz în cursa masculină de 800 m.