CSM Craiova: Şapte judoka vor concura la Oradea

415

judokaDupă ce şi-au demonstrat calităţile în faţa craiovenilor, în cadrul Campionatului Naţional U18, judoka au parte de o nouă provacare în acest weekend, acum la o categorie de vârstă superioară.

Majoritatea celor care au concurat la competiţia susţinută la Craiova, vor fi prezenţi sâmbătă şi duminică la Oradea, pentru a se lupta pe tatami în cadrul Campionatului Naţional de Tineret(U23). Clubul nostru va fi reprezentat de şapte sportivi: Vrejoiu Andreea(48 kg), Ciobanu Delia(70 kg), Ciurezu Andreea(78 kg), Veghea Nicoleta(78 kg), Stoian Ana-Maria(+78 kg), Călăfăteanu Mihai(60 kg) şi Dragomir Mădălin(81 kg).

Fiind o competiţie unde principalii favoriţi au o vârstă superioară faţă de ei, judokanii noştri, pregătiţi de Adrian Nicola, vor lupta pentru a acumula mai multă experienţă, însă există speranţe şi pentru medalii, la unii sportivi.

“ Ei sunt mai mici ca vârstă, toţi sunt sub limita categoriei de tineret, dar mergem pentru experienţă, au nevoie de competiţii pentru a creşte în valoare. Totuşi, avem speranţe pentru una sau două medalii.”, a declarat Adrian Nicola.