CSM CRAIOVA: Echipa de cadete pe prima poziție la Campionatul Naţional pe Echipe

392

cadeti csm

Echipa de cadete a clubului CSM Craiova şi-a început activitatea competiţională în acest an, susţinând în urmă cu câteva zile prima etapă a Campionatului Naţional pe Echipe, ce a avut loc la Târgu-Jiu, concomitent cu turneul de calificare pentru luptătorii cadeţi.

Formaţia de fete(cadeţi) a CSM Craiova a acumulat un număr de 54 de puncte, ocupând prima poziţie a clasamentului. Locul secund i-a revenit echipei CSS Mangalia(47 de puncte), iar podiumul a fost completat de CSS Hunedoara-CSS Petroşani(22 puncte). În continuare, s-au clasat CA Roman(locul IV – 18 puncte), CS Viitorul Vaslui(loc V – 14 puncte), LPS Botoşani(loc VI – 11 puncte).

Anul trecut, la Craiova, echipa de cadete a cucerit titlul naţional. În acest sezon, lucrurile vor fi puţin mai complicate, iar fetele vor avea de muncit mai mult pentru a păşi din nou pe prima treaptă a podiumului. Structura competiţiei pe echipe din acest an nu mai presupune un turneu final, în care să se lupte cele mai bune trei echipe, ci se vor acorda medaliile în funcţie de punctele adunate în cadrul etapelor.

Echipa noastră a pornit cu dreptul, dar va avea o concurenţă serioasă în următoarele două etape, din partea formaţiei clubului şcolar din Mangalia.

Echipa CSM Craiova a avut următoarea componenţă la Târgu-Jiu:
38 kg Roşca Ionela
38 kg Buşoi Elena
38 kg Gheorghe Olimpia
40 kg Cioclea Maria
43 kg Priceputu Ştefania
46 kg Breazu Denisa
49 kg Vîrban Daniela
52 kg Corzanu Maria
56 kg Enache Ana Maria
60 kg Iva Mădălina
65 kg Vlăsceanu Diana
65 kg Dinică Roxana
70 kg Niţu Larisa
70 kg Irimia Adina

Biroul de presă al CSM CRAIOVA