CSM Craiova campioană națională la lupte

366

csm craiova campioana la lupteLa performanțele impresionante obținute de practicanții de lupte libere în ultimii ani, mai ales în ultima perioadă, prin distincțiile internaționale adjudecate de Ștefania Priceputu, se adaugă și un nou titlu național pentru echipa de cadete de la CSM Craiova.

Fetele pregătite de Petre Banciu și Valentin Boboșca au adus iarăși medaliile de aur în Bănie, după ce s-au clasat pe prima poziție la toate categoriile în cadrul etapei a doua a Campionatului Național de cadeți pe echipe, ce a avut loc în perioada 18-19 septembrie la Slatina.

Câștigând toate meciurile prin tuș, sportivele au obținut un avantaj considerabil, iar la ultima etapă ce se va desfășura în luna octombrie, singurele variante prin care ar mai putea pierde titlul național ar fi neprezentarea sau înfrângerea la zero în toate meciurile, ceea ce este imposibil având în vedere valoarea luptătoarelor craiovene.

Lotul cu care CSM Craiova a reușit acest rezultat este compus din: Camelia Gheorghe (38 kg), Ionela Roșca (40 kg), Maria Cioclea (43 kg), Ștefania Priceputu (46 kg), Daniela Vârban (49 kg), Denisa Ionescu (52 kg), Ana Maria Enache (56 kg), Valentina Ungureanu (60 kg), Diana Vlăsceanu (65 kg), Larisa Nițu (70 kg). După CSM Craiova, la Slatina, pe locul doi s-a clasat LPS Botoșani, iar poziția a treia a revenit echipei CSS Hunedoara – CSS Petrila.

Nu am pierdut niciun meci la a doua etapă, au câștigat la tuș toate sportivele. Putem spune că suntem deja campioni naționali, pentru că nu mai putem să pierdem titlul. Ar trebui să nu obținem niciun punct la ultima etapă din octombrie, de la Odorheiul Secuiesc, ceea ce nu e pune problema. Ne-am propus și anul acesta să câștigăm medaliile de aur, la fel ca anul trecut. Am îndeplinit obiectivul și suntem extrem de mulțumiți. Am format o echipă extraordinară împreună cu antrenorul Valentin Boboșca.”, a declarat Petre Banciu, antrenorul secției de lupte libere de la CSM Craiova.