CSM Craiova: Alexandru Coman este campion național pe echipe la tenis de câmp

378

banciu si comanProaspăt legitimat la CSM Craiova, micuțul tenismen craiovean, în vârstă de doar 10 ani, a reușit să obțină cea mai strălucitoare distincție la nivel național în întrecerea echipelor.

Zilele trecute, la Brăila, s-a desfășurat Campionatul Național de Tenis de Câmp pe echipe rezervat băieților în vârstă de 10 ani, la care au participat 21 de formații. Alexandru Coman, pregătit acum de Alex Banciu, a făcut echipă în cadrul unui club din Alba Iulia, TC Sun, alături de jucătorul David Manu.

Cei doi s-au impus în toate meciurile cu scorul de 3-0, disputându-se două partide de simplu și una de dublu pentru fiecare tur. În finală, echipa lui Alex Coman a întâlnit o formație din Bănie, TC Tenis Club Stănică.

“Este un titlu important pentru Alex, suntem la început de drum, eu îl pregătesc de câtva timp și am decis să îl legitimăm la CSM Craiova. S-a înțeles foarte bine de-a lungul concursului cu celălalt băiat, cu care a făcut echipa pentru clubul din Alba Iulia, au reușit să învingă toți adversarii la o diferență maximă.”, a declarat Alex Banciu, antrenorul secției de tenis de camp de la CSM Craiova.

În aceste zile, Alex Coman participă pentru clubul nostru la Campionatul Național Individual pentru băieți – 10 ani, tot la Brăila, care va dura până la sfârșitul săptămânii, el reușind să se califice în turul secund.

“Alexandru va juca acum la naționalele individuale, unde sperăm să urce din nou pe podium. Ar fi extraordinar să câștige un nou titlu.”, a mai spus antrenorul Alex Banciu.