CSM CRAIOVA a trimis 14 pugilişti la Campionatul Naţional de Box pentru Juniori, de la Buzău

407

box junioriCampionatul Naţional de Box rezervat juniorilor se află în plină desfăşurare, la Buzău, unde începând din 8 martie zeci de boxeri din întreaga ţară se duelează în ring pentru una dintre medaliile puse la bătaie.

Lucru valabil şi pentru 14 pugilişti legitimaţi la clubul nostru, care încearcă în aceste zile să urce pe podium la competiţia amintită. Pregătiţi de Constantin Buzduceanu, Floricoiu Cristian Ionuţ(57 kg), Fîciu Viorel(60 kg), Câţu Marius(63 kg) şi Constantin Maical James(75 kg) participă la naţionalele de la Buzău, în timp ce din grupa maestrului Ion Joiţa boxează: Frumosu Alexandru(70 kg), Anghel Mihai Demetrio(52 kg), Pascu Mario(54 kg) şi Scarlat Robert(57 kg).

Sub îndrumarea lui Ion Dragomir concurează Brosban Ionuţ Luis(46 kg), Bolovan Dorel(52 kg), Mişu Adrian Ionuţ(50 kg), Barbu Eduard(54 kg), Voicea Andrei(57 kg) şi Dumitru Petre(91 kg). Conducerea clubului se aşteaptă la un total de 5-6 medalii de la competiţia susţinută în Buzău. „ Au început şi competiţiile la box, iar la naţionalele de juniori de la Buzău am trimis un număr de 14 sportivi.

Avem speranţe de 5-6 medalii şi credem că ne vom îndeplini obiectivul fără probleme, asta dacă nu intervin alţi factori, de moment, neaşteptaţi. Sunt sportivi buni, valoroşi, dar sportul nu îţi oferă niciodată siguranţe, însă noi avem încredere în ei şi îi aşteptăm să se întoarcă cu medaliile pe care le dorim.”, a declarat Sorin Manda, directorul CSM Craiova. Concursul se va încheia pe 14 martie, cu ultimele meciuri din finale.

Biroul de presă al CSM CRAIOVA