CS Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0

0
258

multescuAntrenorul CS U Craiova și jucătorii sunt nemulțumiți de rezultatul obținut în acest sfârșit de săptămână în partida cu CFR Cluj.

Gigi Mulţescu: N-am avut inspiraţie, îndemânare, ne-a lipsit ultima execuţie: fie că e pasul cu caracter tactic, fie că e vorba de şutul la poartă. Şi când am avut cât de cât a scos Mincă. N-am avut în faţa porţii scânteia aia de jucător de clasă. N-am avut nici şansă. Nouă ne-a făcut mai rău eliminarea lui Mureşan, decât lor. Spun asta pentru că în prima repriză au ieşit la joc, am avut spaţii, dar după aceea s-au blocat total. Din păcate am ratat şansa să urcăm pe primul loc, dar e din cauza noastră. Suntem pe locul doi, dar sunt supărat pentru că am avut o şansă mare să câştigăm. Astăzi am avut un arbitraj excepţional, de top. Era o satisfacţie să fim acolo sus măcar pentru o zi, pentru că era o muncă de şapte etape, cu o evoluţie constant bună, că asta e cel mai greu, să păstrezi echipa în formă, şi când faci asta….

Nicuşor Bancu: Sunt dezamăgit de jocul nostru. Nu ne-am creat prea multe ocazii, deşi am avut un om în plus încă din minutul 23. N-am ştiut să profităm şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Până la urmă e un rezultat de egalitate, plecăm neînvinşi şi trebuie să ne revenim, să vedem cum procedăm la antrenament încât să ne creăm mai multe ocazii în meciul următor. Ştiu că toată lumea vorbea că putem trece pe primul loc, dar aici, la Cluj, este foarte greu de câştigat şi s-a văzut asta. Nu eram de acord cu egalul înainte de meci, pentru că şi eu, şi echipa, intrăm cu gândul de a câştiga fiecare meci. E important meciul cu Chiajna, jucăm pe teren propriu şi trebuie să câştigăm.

Bogdan Vătăjelu: Atunci când deţinem controlul jocului nu ajungem de multe ori la finalizare, cum s-a întâmplat astăzi. Şi în meciul cu Timişoara a fost la fel, am controlat jocul, dar atunci ne-am creat mai multe ocazii. Poate că era mai bine ca CFR-ul să rămân în 11 oameni, poate ne cream mai multe faze. S-au apărat şi nu ştiu dacă am ajuns la poarta lor de cinci ori tot meciul. Când echipa advrsă se apără, cu pasa lungă nu putem să facem nimic. Am pierdut două puncte. Nimeni din conducere sau din staff nu ne-a transmis să câştigăm ca să trecem pe primul loc măcar o noapte, dar în sinea noastră am vrea să fim lideri. Am avut şansa şi la Timişoara, şi acum, se pare că e o presiune prea mare şi trebuie să gestionăm mult mai bine aceste momente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.