Creșterea salariului minim și eliminarea a peste 100 de taxe în programul de guvernare al PSD

0
400

Președintele PSD, Liviu Dragnea a prezentat duminică, 9 octombrie 2016, programul cu care PSD dorește să vină la guvernare după alegerile din data de 11 decembrie 2016.

Pe lista PSD se regăsesc soluții ce vin în ajutorul clasei de mijloc precum creșterea salariului minim la 1750 de lei și eliminarea a peste 100 de taxe fiscale.

Soluțiile PSD bazate pe sondaje și documentări sunt prezentate ca posibilități reale pe care viitori parlamentari și membri de Guvern doresc să le implementeze.

Un punct imprtant al Guvernarii PSD este eliminareaa 102 taxe pentru reducerea birocrației, eliminarea taxelor nefiscale precum Taxa Radio Tv, Timbrul de mediu, taxe consulare, taxa pentru cazierul fiscal, taxele extrajudiciare de timbru, taxele percepute de CAS.

Totodată PSD gândește măsuri pentru creșterea bugetului de stat prin atragerea de fonduri europene, implementarea fondului suveran de dezvoltare și investiții, dezvoltarea de programe de investiții, creșterea venitului populației dar și o relaxare fiscală.

PSD nu așteaptă guvernarea pentru implemetarea unor măsuri sociale.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunță chiar azi, 11 octombrie 2016, depunerea unui proiect de lege în Parlament prin care se vor elimina 102 taxe nefiscale. Dragnea, care a prezentat o parte a programului de guvernare al PSD, a explicat că nu vrea să mai aștepte debirocratizarea promisă de Guvernul tehnocrat.

”Nu mai așteptăm marea debirocratizare atât de mult promisă de acest Guvern”, a precizat liderul PSD.

”Toată legislația care trebuie adaptată programului nostru de guvernare va fi depusă în Parlament și va fi adoptată până la alegeri”, a explicat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.