Craiovean reținut pentru tâlhărie

341
politie catuseIeri, polițistii craioveni au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, acesta fiind bănuit de comiterea unei tâlhării
 
Mai exact, în data de 06.03.2017, în jurul orei 14.30, o tânără de 15 ani, din municipiul Craiova, a sesizat polițiștii craioveni cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Nicolae Romanescu, un tânăr, prin exercitarea de violenţe i-a smuls din mână un telefon mobil, în valoare de 800 lei, după care și-a asigurat scăparea, fugind în cartierul Romaneşti.
Polițiștii Sectiei 2 dirijați la locația indicată în urma apelului de urgență primit prin 112, la scurt timp de la comiterea faptei, în urma investigațiilor și informațiilor oferite de partea vătămată, l-au identificat și prins pe T. NICU, un tânăr de 20 de ani, din Craiova.
Astfel, în urma controlului corporal efectuat de polițiști, asupra craioveanului a fost identificat și recuperat telefonul mobil sustras din posesia tinerei.
          În baza probelor administrate de polițiștii craioveni, sub coordonarea procurorului de caz, suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
          Tânărul de 20 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj, urmând ca în data de 07.03.2017 să fie prezentat Judecătoriei Craiova propunere de arestare preventivă.