Craiova va fi din nou gazda celui mai mare eveniment de MMA, pe 16 martie

552

rxfReal Xtreme Fighting (RXF) este cea mai mare promoție din România și liderul de necontestat în organizarea de evenimente dedicate exclusiv Artelor Marțiale Mixte (MMA).

După exemplul marilor promoții la nivel mondial, RXF a reușit în numai trei ani de zile să aducă în atenția practicanților de sporturi de contact, dar și a tuturor iubitorilor sportului în general, MMA-ul autohton, îmbrăcându-l în hainele unui show spectaculos și expoziv.

Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte – MMA) este o combinație de tehnici de luptă în care se folosesc atât loviturile cu mâinile și picioarele, aruncările și proiectările, cât și continuarea luptei la sol cu lovituri, imobilizări sau torsionări.Complexitatea și spectaculozitatea MMA-ului, au făcut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen să acapareze cele mai diverse categorii de public, audiențele acestui sport ajungând la cifre impresionante, înregistrând în ultimii ani cea mai amplă și viguroasă dezvoltare din rândul sporturilor de contact.

În data de 16 Martie 2015, Craiova va fi din nou gazda celui mai mare eveniment de MMA organizat vreodată în Oltenia. RXF revine, după un an de zile în Cetatea Băniei cu un show de excepție, dovedind încă o dată faptul că MMA-ul din Romania se apropie cu o viteză amețitoare de nivelul unor țări cu tradiție în acest sport.

Gala RXF 17, gazduită de Sala Polivalentă Craiova, va alinia la start cei mai cunoscuți luptători de MMA ai Olteniei, precum și luptători renumiți din țară și de peste hotare, legende ale sporturilor de contact, care îi vor acapara pe spectatori cu complexitatea și spectaculozitatea show-urilor de lupte în cușcă.

Vor reintra în cușca RXF cei mai îndrăgiți sportivi din țară precum Cristian “Pure Romance” Mitrea, primul campion al greilor din MMA-ul autohton, câștigator al centurii RXF la categoria +95 kilograme în toamna anului 2014, și totodată câștigător al show-ului “Burlăcița”, Marius Tiță, românul cu cea mai frumoasă revenire a anului trecut, după ce timp de două runde a fost dominat de adversarul său, reușind să obțină în ultima rundă o victorie incredibilă prin strangulare, Adrian Preda, luptător foarte iubit, deținător al centurii RXF la categoria 95 kg, Ionuț “Pibull” Atodiresei și Robert Orbocea, sportivi cu două dintre cele mai rapide KO-uri din MMA-ul mondial, care au reușit să își facă adversarii knockout în doar 3, respectiv 6 secunde, și Anatoli “Tolea” Ciumac, luptătorul care l-a învins pe polonezul Tomasz Czerwinski la sfârșitul anului 2014.

Tot în cadrul galei RXF 17, se va disputa meciul pentru centura RXF de la categoria 70 kg, rămasă vacantă după refuzul sportivului Cătălin Cășaru de a și-o apăra. Lupta pentru gloria supremă la aceasta categorie se va da între Adrian Sturzu și Dinu Bucaleț, sportivi neînvinși în cadrul galelor RXF. Nici fetele nu se vor lăsa mai prejos, în Gala de la Craiova intrând în cușcă Diana Belbița, care până în prezent a reușit să își înfrângă în Cușcă toate adversarele, și care va da piept cu o luptătoare experimentată din Ungaria.

Real Xtreme Fighting vă invită să luați parte la un spectacol exploziv în data de 16 Martie 2015, cel mai mare eveniment de Arte Marțiale Mixte din Oltenia, un show de excepție, plin de adrenalină și tensiune. Gala RXF 17 va fi găzduită de Sala Polivalentă din Craiova și urmărită de peste 4.000 de spectatori, dar și de milioane de telespectatori, grație transmisiunilor în direct pe posturile Sport.ro și ProTV Internațional. Show-ul va fi condimentat cu prestații de excepție ale unor artiști cunoscuți din România, jocuri spectaculoase de lumini, dar și prezența fierbinte a deja cunoscutelor fete RXF.

Biletele pot fi procurate de la Sala Polivalentă Craiova și prin rețeaua Eventim:http://www.eventim.ro/ro/bilete/rxf-17-craiova-sala-polivalenta-756766/performance.html