Craiova SummerFest: Petrecerea continua si in acest week-end

0
163
Încă un sfârșit de săptămână cu evenimente pe scena din Centrul Vechi al Craiovei, în cadrul Summer Fest.
Pentru vineri, 📅5 august 2022, Casa de Cultură a Studenților a pregătit o serie de spectacole care vor debuta, de la ora 19.00, cu un recital muzical. Seara va continua pe ritmuri de dans și în compania trupei locale“Old School Band”.
În ziua de sâmbătă, 📅6 august, pe scena din Piața Frații Buzești vor urca, de la ora19.00, copiii talentați de la Palatul Copiilor, ce vor susține un spectacol muzical. De la ora20.00,Alina Amon va încânta spectatorii din Centrul Vechi cu un concert de muzică folk, iar de la ora21.00, craiovenii vor putea urmări unDJ Live Set al lui Mihai Ciobănescu.
În ultima seară din acest week-end, duminică, 📅7 august, de la ora20.00, va avea loc unspectacol inedit de muzică și poezie, un concert “cover music” susținut de Ingrid Mirea, urmat de o reprezentație a trupei de teatru comunitar“Alt EU”, în organizarea Casei de Cultură a Studenților din Craiova.
➡️De vineri până duminică, pe toată perioada verii, până pe 📅15 august 2022, sub denumirea Craiova SummerFest, se vor desfășura în Centrul Vechi din Craiova spectacole organizate cu sprijinul instituțiilor de cultură din municipiu.
‼️În caz de vreme nefavorabilă, programul poate suferi modificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.