Craiova SummerFest – încă un week-end plin de evenimente în Craiova!

0
42
Craiova SummerFest – încă un week-end plin de evenimente în Craiova!
Iată programul acestul final de săptămână:
👉 Vineri, 29 iulie, de la ora 20:00 – “Experimentele profesorului distrat” susținut de Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri. De la ora 21:00, copiii talentați ai Palatului Copiilor vor susține două spectacole, de muzică populară și ușoară.
👉 Sâmbătă, 30 iulie, de la ora 19:00 – în Piața Frații Buzești va avea loc un Flash Mob – “ECO YOUTH FLASH MOB”, organizat de ANDCTR Craiova. Seara va continua cu un concert al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Oltenia, Tango simfonic, împreună cu Analia Selis (voce) și Mariano Castro (pian). Evenimentele de sâmbătă seara se vor încheia cu un concert susținut de Edward Sanda
👉 Duminică, 31 iulie, de la ora 19:00 – pe scena din Piața Frații Buzești vor urca trupele 7 Tears Ago, One și McDorin Band precum și artiștii hip-hop Ionuț Gașpar și Bibențiu.
♦️ Casa de Cultură “Traian Demetrescu” va organiza, în acest week-end, două recitaluri de muzică și poezie. Vineri seara, de la ora 21:30, artiștii vă așteaptă la intrarea din Grădina Botanică, iar sâmbătă seara, tot de la ora 21:30, în Grădina Băniei.
🎉 Între 29 – 31 iulie, între orele 10.00 și 20.00, în Piaţa Mihai Viteazul va avea loc Lavanda Fest. Înghețată cu lavandă, limonadă aromată natural, macarons, cafea cu lavandă, târg de handmade, spectacol de magie și multe alte surprize vă așteaptă în Piața Mihai Viteazul din Craiova.
♦️ Reunite sub denumirea CRAIOVA SummerFest, spectacolele sunt organizate de Primăria Craiova, cu sprijinul instituțiilor de cultură, pentru perioada estivală și se vor desfășura în Centrul Vechi sau la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.
❣️ Primăria Craiova promovează tinerii artiști locali la Craiova SummerFest!
🎉 Zeci de evenimente cu tinerii artiști craioveni, dar și cu trupe cunoscute pe plan național sunt programate, la Craiova, începând de VINERI, 8 IULIE și până LUNI, 15 AUGUST 2022.
+3
Dinescu Geoo şi alţi 7
4 distribuiri
Îmi place

Comentează
Distribuie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.